Saturday, January 04, 2014

My new TV interview on TR1 at SECRETS TV show


2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

sevgili farah,
13 eylül 2014 saat 00:20 civarında tvem programındaki bazı kalbî hissiyatlarından çok rahatsız oldum.

1) ezidilerin şeytanı melek zannetmesini övmeniz ve en eski dine mensub olduklarını zennetmelerini, spikerin ezeli ve ebedi dinin islam olduğunu hatırlatmasına rağmen inatla ısrar etmeniz.

2) şeytanın sıratel mustakim {allah'a mulaki olmak isteyenlerin ve teslim olmak isteyenlerin yolu} üzerine oturup insanları allah yolundan hile ile alıkoymak istemesini bilmenize rağmen ve şeytanın müminlerin düşmanı olduğunu bilmenize rağmen, ona kutsiyet atfeden ezidilerden övgüyle söz etmeniz ve o esnada kalbinizin allah korkusu ile ürpermek yerine sinsi sinsi sevinmesi.

3)ezidiler güncel satanistlerden farklı ve çok barışçıdırlar diyerek, allaha asi olarak kazanmayacakları savaşta olduklarını gizlemeniz ve o esnada sizi televizyondan izleyenlere "şeytan kutsi varlık" aşısı vermeye yeltenmeniz. sizi televizyondan izleyenlerde, onların ahir alemdeki ebedi hüsranlarına vesile olacak şeytanî söylemlerde ve duygu yansıtmasında bulunmanız.

bütün bu davranışlarınız ve kalbinizdeki çirkin sinsi hislerle bende derin mide bulantısı ve iğrenme hissi uyandırdınız.

ben senin yerinde olsam: ezidiler yanılıyor. şeytan insanların ap-açık düşmanıdır. sadece allah'a kul olmakla emrolunduk. ezidiler de hakikati farkedip allah'a teslim olmanın güzelliğini seçseler ne güzel olurdu derdim.

http://www.youtube.com/channel/UCRyssJdzc_I7RQ0rlCzjQQg

bu linkteki kızcağızın torunun evladını tanıyorum. sırf onun samimi isteği ile ninesinin ebeveyni senden iğrenmeme rağmen bu sert ve kaba yazımla uyarıyı üzerime borç bildim.

2:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

_

2:35 PM  

Post a Comment

<< Home